HOVEDNUMMER: 96 97 95 00
Kloakproblemer 2017-02-28T09:56:56+00:00
Stistrup Renseanlæg

KLOAKSPROBLEMER

Der vil indimellem opstår situationer, hvor kloakken ikke fungerer efter hensigten. Dette kan være kloakproblemer med f.eks. lugt inde og ude, forstoppelse eller overbelastning af systemet. Når dette sker, vil det være en god ide at starte med at undersøge om problemet kommer fra den offentlige hovedledning eller fra dit eget ledningssystem. Det kan dog være svært at konstatere hvor fejlen ligger.

Hvis rensebrønden er fuld af vand, er det tegn på, at problemet er opstået mellem rensebrønden og vores stikledning. I den situation kan du eller din kloakmester kontakte os på tlf. 96979500. Vi tager herefter stilling til, om vi for vores regning vil anmode kloakmesteren om, at spule den offentlige del af kloakken, eller om vi selv vil vurdere, hvilke tiltag der måtte være nødvendige.

Vi må efter gældende regler ikke afholde udgifter, der kan relateres til ejendommens installationer, herunder den private del af stikledningen. Disse udgifter må du selv afholde.

Hvis rensebrønden er tom, så findes tilstopningen på din kloak. I den situation skal du kontakte et spulefirma eller en autoriseret kloakmester for at udbedre problemet.

NYHEDER

Det er tid til at indberette måleraflæsning

13. december 2018|0 Comments

Kun tre ting i dit toilet

9. juli 2018|0 Comments

Vesthimmerlands Forsyning begynder at tage form

14. juni 2018|0 Comments